Izvor:Foto: Fejsbuk printskrin/Prometne zgode i nezgode

HIT SA PARKINGA: Nepropisno se parkirao - kako su ga kaznili

Izvor: Nportal

06.06.2022.

09:37

KAO i u srpskoj prestonici, parkiranje je zahtevan poduhvati i u Zagrebu. Često se može čuti o svađama na parkinzima zbog nepropisnog parkiranja, piše Večernji.hr. Iako je činjenica da parking mesta nedostaje, neki vozači se parkiraju gde god stignu, dok drugi moraju da prave "akrobacije" po parkinzima.

Na Fejsbuk stranici "Prometne zgode i nezgode" objavljena je fotografija automobila u Zagrebu, koji je navodno blokirao prilaz kantama za smeće, prema rečima pratilaca. Na automobil su obešene kese sa smećem i podignut je brisač. Fotografija je izazvala žestoku raspravu među pratiocima o tome gde su kante za smeće i kome smeta automobil.

- Po slici se ne može zaključiti kome je on smetao. Možda čistoći koja ne dolazi taj dan - jedan je od komentara.

- Ne daj Bože da neko mora čak 5 koraka više napraviti pa obiše auto. Takve stvari uglavnom rade oni koje druge nazivaju idiotima - napisao je drugi.

- Nisu tu kante nego kontejneri koji su teški i preko 300 kg pa ga ti vuci preko ivičnjaka. Nije bezveze spust napravljen. A što se tiče grada i automobila, parkiraju se svuda jer parkinga nema, a svaki stan ima skoro 2 auta minimalno - nizali su se komentari.

BONUS VIDEO:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1026309","autoplay":0,"shared":true});

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".