Izvor:Foto: Profimedia

LETO IM DONOSI PROMENE Stres i krah ljubavi očekuju ove znake

Izvor: Nportal

07.06.2022.

17:26

SAZNAJTE šta su vam zvezde pripremile

Lav

Lavovi možda otvore svoje najvažnije ranjive tačke, ali to će se desiti za vrlo kratko vreme na samom početku leta. Tada će se situacija smiriti i nastupiti veoma povoljno vreme koje će trajati do samog kraja leta. Za što brže sprovođenje planova, astrolozi savetuju Lavu da ne zaobilazi glas intuicije. Šesto čulo će vam reći u kom pravcu Lavovi treba da se kreću da bi pronašli sreću i da se oporave od ljubavnog brodoloma. Zvezde će pomoći Lavovima da isprave ranije napravljene greške. Moguć je finansijski fijasko i treba dobro da pripaze pažnju na novac.

BloombergAdria.com

 

Vaga

Vagu očekuje veoma dinamičan provod sa velikim brojem važnih događaja, sa živim emocijama i velikim prilikama. Možete baciti mamac, isprobavši se u nekom novom poslu, ili upoznati zanimljive ljude da biste bili inspirisani njihovim pogledom na svet, raspoloženjem. Ovo će biti važno vreme za Vage koje su na raskrsnici i traže sebe na ovom svetu. 

BloombergAdria.com

 

Jarac

Jarčevi ovog leta pre svega treba da se sete važnih stvari u životu na kojima treba da budu zahvalni. Ovo će dati energiju Jarčevima i učiniti njihov život smislenijim, prijatnijim. To će biti početak pobede nad rutinom i dosadom, malodušnošću i emocionalnim problemima. Leto 2022. takođe bi moglo biti savršeno vreme za Jarčeve da poboljšaju svoje zdravlje. Možete i čak morate da se bavite sportom, više se krećete, vežbate. Život za njih će se okrenuti u novom pravcu, i to već u junu mesecu kada nastaje težak period, moguće je razdvajanje partnera i prekid odnosa. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".