Izvor:Foto: Profimedia

"NIKAD NE RATUJTE PROTIV ČEČENA": Oštra poruka Kadirova

Izvor: Nportal

13.06.2022.

22:44

KAKO prenose mediji, šef Čečenije Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu snimak u kojem zarobljeni ranjeni ukrajinski vojnik savetuje da se "nikada ne treba boriti protiv Čečena".

- "Nikad ne ratujte protiv Čečena", to je jednostavna istina koju banderovci i nacionalisti još nisu u potpunosti razumeli, ali je mnogi od njih aktivno postaju svesni. Kao, na primer, Anton Maksimec iz Viničke oblasti, kojeg su naši vojnici uhvatili u Taškovskom kraju. Anton Anatoljevič ne samo da se iskreno kaje što se usudio da se bori protiv Čečena, već i što je uopšte došao u Taškovku.

Prema njegovim tvrdnjama, svaki sukob sa čečenskim borcima izaziva istinski užas u redovima banderovaca i nacionalista. I samo naš slavni poklič "AHMAT-SNAGA", koji ponavljaju kao mantru, može da smiri njihova uzdrhtala srca.

- Više puta sam vas upozoravao, dragi naši banderovci, da ćemo svaki vaš otpor okrenuti protiv vas sa strašnim posledicama. Bolje je ne dovodite do toga i stanite pored onih koji nastoje da zaštite ukrajinski narod od zapadnog porobljavanja. Vaši potomci će vam biti iskreno zahvalni na tako smelom koraku - napisao je Kadirov.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".