Izvor:Foto: ATA images

SEKINA STARIJA SESTRA: Godinama se uspešno bavi pevanjem

Izvor: Nportal

19.06.2022.

09:10

VELIKA želja Sekine sestre je da sa njom snimi duet, što se još uvek nije dogodilo

Za mnogobrojne poštovaoce njenog rada ona je oduvek bila Seka, ali verovatno mnogi ne znaju da privilegiju da je tako zove i u bukvalnom smislu ima samo jedna osoba. Naime, pevačica Seka Aleksić ima stariju sestru o kojoj je vrlo malo poznato u široj javnosti iako je i ona po zanimanju javna ličnost. Sestra Seke Aleksić zove se Ajsela Malkić i gotovo celog života živi u Bosni gde radi kao pevačica.

Sestra Seke Aleksić rođena je u Tuzli i čest je gost lokalnih TV stanica u Bosni. Godinama unazad Ajsela nastupa po tamošnjim lokalima a izvodi folk repertoar. Sa Sekom je u odličnim odnosima što najbolje potvrđuje činjenica da je jednom bila i gostujući vokal na njenom koncertu. Iako je Ajselina velika želja da sa Sekom snimi duet, to se još uvek nije dogodilo.

Bez obzira na to što u Srbiji njeno ime nije naročito poznato, sestra Seke Aleksić u Bosni je zvzeda. Takvom statusu bar malo je doprinela člinjenica da ima naširoko poznatu Seku, a o njihovom odnosu pevačica je uvek govorila u superlativu.

Sestra Seke Aleksić ipak ne potencira srodstvo sa našom folk zvezdom, ali ljudi često ne mogu da veruju kada za to saznaju. Da li u tome potpomaže njihova fizička sličnost ili nedostatak iste, procenite sami, ali pored istog zanimanja koje su odabrale mnogi se slažu da su i druge zajedničke osobine Ajsele i Seke neporecive.

BONUS VIDEO:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1025131","autoplay":0,"shared":true});

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Seka Aleksić #pevačica Seka Aleksić #Seka Aleksić sestra #VIP