Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/willevy

VILIJAM LEVI: Prevario suprugu sa 80 žena-nudio im novac

Izvor: Nportal

30.06.2022.

19:32

MNOGE žene su gledale meksičke serije samo zbog Vilijama Levija. Ovaj meksički Bred Pit iza sebe krije skandalozan život.

Prema meksičkim vestima, Vilijam Levi važi za jednog od najvećih zavodnika u meksičkim serijama. Prema rečima njegove koleginice sa kojom je delio kadar u seriji '' Magična privlačnosti'', van kamera ju je prisiljavao da sa njim uplovi u ljubavnu avanturu. 

-Tokom snimanja serije, Vilijam me je nagovarao da spavamo zajedno. Svim silama se trudio da me odvuče u krevet, čak mi je jednom ponudio novac za s*ks. Odbijala sam ga s gađenjem, nisam mogla da verujem da se tako ponaša čovek koji je, navodno, u srećnoj vezi. Jedva je čekao scene gde se ljubi i nežno dodiruje s koleginicama. Iskoristio bi priliku i radio čak pokrete koji nisu bili neophodni. Jednom mi je šapnuo na uvo: ‘Nadam se da sledeći put ovo nećemo morati samo da glumimo, već da ćemo zapravo voditi ljubav – rekla je Žaklin, koja sa kolegom posle  završetka serije nije ostala u dobrim odnosima. 

Kako navodi izvor blizak glumcu, Vilijam je drugovima pričao kako je  suprugu prevario sa 80 žena. LJubavna veza sa najmlađom koleginicom ga je koštala razvoda.

Takođe, u tabloidima je pisalo da je Vilijam želeo da namami maloletnicu u hotel i obljubi je. 

Glumca je napustila supruga kada je iz medija saznala da je prevarena. Sa decom je nakon 17 godina braka napustila stan. 

(Objektiv)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#Holivud #holivudska zvezda #Vilijam Levi glumac #razvod #brak #preljuba