Izvor:Foto: ATA images, Instagram printskrin/beronjakristina

NOVA DEVOJKA BRENINOG SINA: Bivša ljubav ovog političara

Izvor: Nportal

04.07.2022.

16:29

DRAŠKO Stanivuković i Viktor Živojinović imaju nešto zajedničko - devojku.

Nakon što su u domaćim medijima sina Lepe Brene, Viktora Živojinovića povezivali sa pevačicom Lenom Čolak i glumicom Milicom Tomašević, on je na Instagramu podelio fotografiju na kojoj se ljubi sa zanosnom brinetom.

BloombergAdria.com

Sve su glasnija šuškanja da je nova devojka Viktora Živojinovića ni manje ni više nego bivša devojka političara Draška Stanivukovića, Kristina Beronja.

- Viktora su nedavno povezivali sa Kristinom, a sve je počelo kada su na društvene mreže okačili snimke iz kafane. Koliko znam njih dvoje se godinama poznaju i jako su dobri drugari, e sad, da li se između njih rodila ljubav, to ne mogu da kažem. Znam samo da se po komšiluku priča da se Brenin sin konačno skrasio i da je do ušiju zaljubljen u tu devojku, otkriva izvor za "Svet".

Izvor otkriva da nagađanja o tome da se nova snaja Breni ne dopada nisu tačna:

- Ona podržava svoje sinove i ne meša im se u izbor. Naravno iznese svoje mišljenje, kao i svaka majka, ali daleko od toga da određuje ko će sa kim da bude, kaže izvor.

Nova devojka Viktora Živojinovića Brenu i Bobu još nije upoznala, ali sudeći po tome, koliko je Viktor zaljubljen, samo je pitanje trenutka kada će se Brena sresti sa novom, potencijalnom snajom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".