Izvor:Foto: ATA images/Foto: N. Skenderija/Anđela Stevanović/printskrin jutjub/ TOP SPEED TV

OVO SU CECINE LJUBAVI Od žestokih momaka do ugostitelja (FOTO)

Izvor: Nportal

05.07.2022.

09:19

SLAMALA je srca.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović retko govori o svom ljubavnom životu. O njenim ljubavima pre Željka Ražnatovića Arkana ne zna se mnogo, ali se zato o fatalnoj i velikoj ljubavi sa čuvenim Arkanom i dalje priča. Nakon njegove smrti, Ceca se povukla iz medija i o njenom ljubavnom životu mogli smo samo da nagađamo. Međutim, vremenom su i pored pokušaja da ih sakrije, isplivale nove veze poznate pevačice.

Ovo je fatalna osmorka koja je uspela da osvoji Cecino srce.

BloombergAdria.com

2.Dejan Marjanović Šaban 

Sa Šabanom počinje njena sklonost ka žestokim momcima. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba "Bojan Stupica", a Marjanović je u to vreme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Izrešetan je 1994. godine u Bulevaru revolucije.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

 

7. Vladimir Cvetković 

Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

BloombergAdria.com

 

8.  Bogdan Srejović 

Ugostitelj Bogdan Srejović i pevačica bili su zajedno godinu dana. Ova veza je počela malo pre nego što je vest stigla u medije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile. Raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

BloombergAdria.com

 

Još slika Cece i njenih momaka mžete videti i na sledećoj objavi:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".