Izvor:Foto: Profimedia

ISKULIRALA NOVAKA: Nekada su bili prijatelji, šta se desilo?

Izvor: Nportal

08.07.2022.

15:40

SUKOB Ane Ivanović i Novaka Đokovića više nije samo predmet nagađanja.

Sukob Ane Ivanović i Novaka Đokovića već godinama je tema domaćih medija. Naime, nekada najbolji prijatelji odavno su svoj odnos sveli na minimum, a šta se među njima zapravo dogodilo, sve vreme je tema šuškanja i pretpostavki, dok se njih dvoje tim povodom nikada nisu javno oglasili.

Podsetimo Ana Ivanović nije prisustvovala venčanju Novaka Đokovića i Jelene Đoković, dok se takođe ni sam Novak nije pojavio kada je teniserka izgovorila sudbonosno "da" Bastijanu Švajnštajgeru.

Ana je na Vimbldonu sa svojim mužem i slike sa turnira podelila je na društvenoj mreži Instagram. Međutim, ona se nije pojavila na meču svog prijatelja Novaka Đokovića.

Ana je međutim o Novaku govorila sve najlepeše:

‒ Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji... Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih gren slem titula, rekla je Ana u intervjuu za "Eurosport".

- On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno, govorila je pre samo nekoliko meseci, da bi ovim postupkom zapitala mnoge šta se zapravo desilo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".