Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/ jagodenamagli

TEO JE PONOSAN: Jelisaveta u bikiniju zapalila mreže (FOTO)

Izvor: Nportal

16.07.2022.

19:38

POZNATO je da važi za jednu od najatraktivnijih žena sa naših prostora.

Ovaj put Jelisaveta Orašanin je objavila fotografiju na svom Instagram nalogu sa odmora. Na slici se vidi kako uživa sa prijateljicama, a ono što nikome nije promaklo jeste glumičino izvajano telo u bikiniju.

Jelisaveta je trenutno na odmoru sa svojim suprugom Milošem Teodosićem, a par uživa sa svojim prijateljima, ali ovoga puta bez dece.

Otkako su došli na svet sin i ćerka Jelisavete Orašanin potpuno su okupirali živote glumice i njenog supruga, slavnog košarkaša Miloša Teodosića. Petra i Bogdan prioritet su bračnom paru, koji zbog mezimaca često zapostavlja sopstvene želje. Jedna od stvari kojima, navodno, oni ne uspevaju u potpunosti da se posvete otkako su postali roditelji, i u tome nisu jedinstveni, jeste njihov odnos. Sada su, međutim, odlučili to da promene.

Dramska umetnica i sportista pre izvesnog vremena doneli su odluku da po prvi put decu ostave na čuvanje roditeljima i dadilji i otputuju na romantičnu destinaciju sami. Pomenute planove oni su nedavno i ostvarili, a društvo na letovanju prave im i prijatelji, takođe bračni parovi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".