Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

JK GA USVOJILA ODMAH NAKON RAZVODA: Život mu postaje bajka

Izvor: Nportal

18.07.2022.

21:29

ON sada živi bolje od mnogih.

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao ljubitelj i zaštnik životinja, a to je upravo i dokazala usvojivši napuštenog psa.

Karleuša je kako je sama navela na jednoj od stranica za usvajanje životinja pronašla napuštenog psa koji je bio izbačen na ulicu, a nakon toga se odmah angažovala kako bi ga zbrinula i usvojila.

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa psom nakon udomljavanja, ali i slike kako je malena životinja izgledala pre nego što su ga spasili sa deponije.

-Bio je odbačen, izbačen na ulicu, nađen u teškom stanju na deponiji u raspaloj fotelji. Dobri ljudi su ga spasili i objavili slike, ošišali, okupali, lečili kod veterinara. Onda se javila jedna čudna plava žena sa željom da ga usvoji. I nečiji život se od današnjeg dana pretvara u bajku. USVAJAJTE ŽIVOTINJE, VOLITE ŽIVOTINJE! POMOZITE ŽIVOTINJAMA!
Ps(a oni koji su ga izbacili na ulicu i terali sa kapije kad se vratio… neka gledaju… kako ovaj pas živi od sada bolje od njih. Nisu ni zaslužili bolje), napisala je pevačica ispod objave na Instagramu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".