Izvor:Foto: Profimedia

BUDUĆA MLADA OČAJNA Porodica se kladi koliko će brak trajati

Izvor: Nportal

02.08.2022.

19:06

JEDNA buduća mlada nedavno je na društvenoj mreži Redit ispričala kako se šokirala i razljutila kad je otkrila da se njena porodica potajno kladi za koliko će se vremena njen verenik "pokajati što ju je oženio".

Napisala je da je trebalo da se uda krajem avgusta, ali da sad ozbiljno razmišlja o otkazivanju venčanja i udaji kod matičara jer ne želi na svoj veliki dan ni da vidi vlastitu porodicu. 

Za opkladu joj je, otkrila je, rekao jedan od bratića sa kojim je posebno bliska, a kad ih je suočila sa tim svi su rekli da je to samo "bezazlena šala", premda su međusobno, a njoj iza leđa, govorili i da od verenika skriva svoju pravu ličnost, kako ne bi pre svadbe shvatio kakva je zapravo...

BloombergAdria.com

- Venčanje bi trebalo da bude krajem ovog meseca ali planiram sve da otkažem i održim ga na sudu. Rekli su mi da je njihov razgovor samo bezazlena šala, ali i da ja nisam tip za pokornu domaćicu, što muškarac poput mog verenika očito želi. Moja se svastika čak našalila kako treba da pazim da moj verenik to ne shvati pre venčanja - ispričala je.

- Već sam bila uzrujana, a njena šala je sve još pogoršala pa sam im svima rekla da ću otkazati venčanje. Porodica mi je rekla da to sad ne mogu da učinim i da se to nikome neće svideti, ali rekla sam im da me nije briga šta će ko misliti. I roditelji mi govore da ne otkazujem venčanje jer ću zažaliti, te da je "nezgodno" to sada svima saopštiti, ali ja se neću predomisliti.

BloombergAdria.com

Korisnici na Reditu su odmah podržali njenu odluku da učini šta god smatra ispravnim, ali mnogi su joj predložili i da ipak održi venčanje, ali bez prisustva svoje porodice.

- Umesto da otkažete venčanje, poništite pozivnice i zabranite članovima svoje porodice da dođu - napisao je jedan, a drugi su poručili budućoj mladi da im se osveti na najbolji mogući način: tako da im dokaže da su u krivu.

- U ovom je slučaju najbolja osveta dobro proživljen život. Isto se i meni dogodilo, ali suprug i ja smo preživeli sve opklade i već smo 20 godina srećni zajedno.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".