Izvor:Foto: Predrag Mitić/Arhiv novosti

POTIČE IZ GLUMAČKE PORODICE: Upoznajte lepu Niku Fehmiu

Izvor: Nportal

17.08.2022.

15:58

ONA je danas prelepa mlada žena koja ima 27 godina i gde god se pojavi pleni lepotom i harizmom.

Uprkos tome što su joj roditelji veoma poznati ova mlada i lepa žena ne voli da bude u centru pažnje medija. Osim poznatih roditelja Nika ima i poznatu baku i poznatog deku - Branku Petrić i Bekima Fehmijua.

Ćerka poznatog glumačkog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmiua, Nika Fehmiu rođena je u NJujorku.

BloombergAdria.com

 

Bekim Fehmiu bio je prvi istočnoevropski glumac koji je zaigrao u Holivudu u vreme "Hladnog rata", Kao velika zvezda bivše Jugoslavije, ovenčan slavom koju mu je doneo film "Skupljači perja", sarađivao je sa DŽonom Hjustonom, Avom Gardner, Šarlom Aznavurom...

BloombergAdria.com

 

Nika Fehmiju završila je međunarodne odnose i ljudska prava, ali radi u filmskoj industriji. Ona, naime, piše scenarija i režira kratke filmove u NJujorku, a uz to je radila i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata kako u Srbiji, tako i u NJujorku.

- Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim - rekla je Snežana ranije i dodala:

- Ja sam veoma srećna što ona ima priliku da upozna različite svetove. Jedan deo leta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru. Ona jako voli tu kombinaciju. Novi je njeno detinjstvo, avanture sa Brankom i Bekimom. Beograd su njene sestre Anja i Nina, ćerke mog brata koje zimi dolaze u NJujork. To su jedna velika ljubav i bliskost - ispričala je jednom prilikom Snežana.

BONUS VIDEO:
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#glumica #glumac #VIP #Bekim Fehmiu #Branka Petrić #Uliks Fehmiu #Snežana Bogdanović #Nika Fehmiu