Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Good Morning America

370 dana bila u bolnici zbog korone, sin je nije prepoznao

Izvor: Nportal

21.08.2022.

15:53

DŽAZMIN Kirklend iz Teksasa provela je 370 dana u bolnici nakon što joj je dijagnostikovan kovid. Inače, majka troje dece, kaže da nakon što je dobila pozitivan rezultat, nije verovala, jer nije imala nikakve simptome.

Nakon više od godinu dana provedenih u bolnici DŽazmin se vratila kući. Ova 34-godišnjakinja i njen suprug Kodi bili su na porodičnom odmoru kada su se oboje razboleli korone.

Dok se Kodijevo stanje poboljšalo, ona je odvedena u medicinski centar Teksoma i stavljena na respirator dve nedelje kasnije.

- Počela sam da se molim i rekla: "Bože, molim te, ne daj mi da umrem... samo me pusti da se probudim. Dozvoli mi da budem ovde za svoju decu i svog muža" - priseća se ona u jednom intervjuu.

BloombergAdria.com

Oporavlja se sada od posledica kovida, ali je mesece provela učeći ponovo da hoda i jede. A susret sa porodicom bio je više nego dirljiv i težak. NJeno najmlađe dete dvogodišnji sin nije je prepoznao.

- Imao je godinu dana kada sam otišla u bolnicu, i za njega je bolnica bila moja kuća. Bio je zbunjen. Nije me prepoznao jer nisam bila u bolničkoj haljini - rekla je.

BloombergAdria.com

DŽazmin Kirklend zahvalila se onima koji su brinuli o njoj i istakla da se nada da će njena pobeda inspirisati druge.

I dalje je na kiseoniku, a porodica čini sve da joj olakša povratak starom životu. https://www.youtube.com/watch?v=KI2qlz3Jpi4

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".