Izvor:Foto: Profimedia/Milena Anđela/Labudović

POPUT ŠER I DRAGANE: Zlata u društvu holivudskog ZAVODNIKA

Izvor: Nportal

23.09.2022.

20:27

ZLATA Petrović je uvek znala kako da skrene pažnju na sebe i da bude glavna zvezda događaja.

Pevačica Zlata Petrović od kada se pojavila na našoj muzičkoj sceni ne prestaje da intrigira fanove kako svojim izgledom, tako i ljubavnim životom. 

Ono što je neosporno jeste njen dar i talenat za pevanje.

Veoma često su pevačicu Tanju Savić kada se pojavila u "Zvezdama Granda" poredili baš sa Zlatom Petrović. Ono što ih je povezivalo jesu specifičan osmeh i šarm, neverovatna fizička sličnost, kao i vokalne sposobnosti.

BloombergAdria.com

 

Zlata Petrović je u mladosti bila tiha patnja mnogim muškarcima. Taman kada mediji pomisle da će da se skrasi sa jednim muškarcem, ona ga ostavi i pojavi se sa novim.

Tako je jednom prilikom uhvaćena ruku pod ruku ni manje ni više nego sa holivudskim glumcem i zavodnikom Alenom Delonom.

BloombergAdria.com

- Pa naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković što ne bih i ja.

BloombergAdria.com

 

Javnosti je poznato i to da je svojevremeno Saša Popović bio ludo zaljubljen u Zlatu, da ju je čak i zaprosio, ali da je ona rekla ne.

BloombergAdria.com

 

Danas Zlata iako je dosta vremena prošlo od njenog prvog estradnog pojavljivanja u medijima, i dalje može da se pohvali zavidnom figurom, pa tako izgledom parira i mnogo mlađim koleginicama.

BloombergAdria.com

Buran ljubavni život

NJen privatni život je oduvek bio interesantan medijima. Roditelji su je udali na silu kada je imala četrnaest godina, a ona je dve godine kasnije napustila muža i udala se za drugog.

BloombergAdria.com

 

Bila je u braku sa pevačem narodne muzike, Hasanom Dudićem, ali su se razveli. Nakon toga se udala za TV-lice, Zorana Pejića - Peju, međutim ni taj brak nije potrajao.

BloombergAdria.com

 

Iz oba braka ima po jednog sina. Godine 2010. učestvovala je u rijalitiju Farma.

* Nportal.rs zbog vas daje novi život tekstovima iz bogate novinske arhive "Novosti", a ovaj intervju je izašao u "Saboru" 7. marta 1994. godine.*

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".