Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/draganbjelogrlic_

BJELIN SIN U ULOZI VOJNIKA: Svima zapao za oko JEDAN detalj

Izvor: Nportal

08.10.2022.

20:30

ALEKSEJ Bjelogrlić iznenadio je fanove svojim novim izdanjem.

Izgled mladog glumca Alekseja Bjelogrlića na fotografiji koju je nedavno objavio na svom Instagram profilu iznenadila je sve.

Naime, on je na slici obučen u vojničku uniformu, sa cigaretom, u šumi, što podseća na vojnike koje su se borili na frontovima za vreme velikih ratova i buna, braneći svoju zemlju. Na fotografijama se mogu videti i druge kolege glumci, jer Aleksej verovatno snima novi projekat koji za priču ima određenu istorijsku podlogu u vidu nekog boja ili bitke. Iako mlad, Alekseja je publika imala prilike da gleda u nekoliko domaćih televizijskih ostvarenja, koja su imala veliku gledanost i odziv kod publike, kao što su: "Senke nad Balkanom 2" u kojoj je tumačio lik Stanislava.

BloombergAdria.com

 

Pored pomenute uloge, Aleksej je igrao malog Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video", dok je epizodne uloge imao u serijama "Žigosani u reketu" i "Južni vetar". Publiku očekuje novi projekat u kojem će mladog glumca koji polako, ali sigurno gradi svoju karijeru gledati u novoj ulozi. Aleksej je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, a osim što je imao prilike da glumi u domaćim serijama, dobio je priliku da zaigra u predstavi Jugoslovenskog dramskog pozorišta "Široka zemlja" Artura Šniclera.

Mladi glumac se prvi put na malim ekranima, pojavio kao dečak, sada već davne 2010. godine u filmu Dragana Bjelogrlića "Montevideo" u kojem je u prvom delu igrao dečaka Tirketa, dok je u drugom delu tumačio lik desetogodišnjeg fudbalera. Pre nego što je upisao fakultet, imao je priliku da zaigra na daskama koje život znače, kada je stao na scenu Narodnog pozorišta u komadu "Dobro pamtim sve", kojeg je režirao Dragan Bjelogrlić povodom 70 godina fudbalskog kluba Partizan. U pomenutom komadu je igrao rame uz rame sa velikanima srpskog glumišta kao što su: Predrag Ejdus, Nenad Jezdić i Nada Šargin.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".