Izvor:Foto: Profimedia/MV

KAD JE PRED IZAZOVOM: Dijana se moli Bogu za Novaka

Izvor: Nportal

12.11.2022.

20:45

MAJKA prvog tenisera sveta Novaka Đokovića i u mislima je sa svojim najstarijim sinom kada mu je najteže.

Dijana Đoković izjavila je da pred spavanje voli da se pomoli za najmilije, pogotovo za najstarijeg sina kada se suočava sa poteškoćama:

- Pred spavanje izgovaram molitve, u zavisnosti od toga kome su namenjene. Obavezna je i zahvalnost, za svaki dan koji sam provela s nekim, bila to deca, prijatelji, svejedno. Kada je reč o Novaku, šaljem neku misao ili poruku koju on možda može i da čuje. Meč sa Federerom na Vimbldonu 2019. bio je najtraumatičniji koji sam ikada doživela, svi su bili protiv njega, zviždali su mu... U trenutku kada je Federer imao meč loptu, dodirnula sam krst koji zajedno sa reketom nosim na lančiću i rekla “Možeš ti to”. Tako je i bilo. Ima tu nečega. Kažu da je majčinska molitva najjača molitva. Upućujem je svojoj deci, bilo da je reč o Novaku, Marku ili Đoletu.

BloombergAdria.com

 

Kada se nađe u tako teškoj situaciji i pred publikom koja mu nije naklonjena, Dijana oseća kako se Novak u tom trenutku oseća:

- Više puta smo ga gledali kako pati, kako ne može da diše, krvavih nogu... Možda se to na televiziji ne vidi, ali ja vidim, vidim mu izraz lica, prepoznam u kakvom je stanju kad izađe na teren. Kad stavi onaj peškir preko glave, pa kad ga skine, ima sasvim drugi izraz lica.

BloombergAdria.com

 

(Helo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".