Izvor:Foto: Profimedia

OSTVARIĆE SVE ŠTO ZAMISLE: Tri znaka očekuje veliki uspeh

Izvor: Nportal

18.11.2022.

16:49

SREĆA im kuca na vrata.

BLIZANCI

Blizanci koji nisu uspeli da ispune svoje planove, sada će ostvariti sve što su zamislili. Najbolje rezultate dobiće isključivo ako se budu oslanjali na sopstveno znanje, trud i snagu. Planete će biti na njihovoj strani šta god odlučili, a želeće da se posvete profesionalnom planu i finansijskoj situaciji. Blizanci, obavezno slušajte samo svoju intuiciju.

DEVICA

Device će do 2023. godine "namestiti" život kako treba. Device su uveliko vredne, rade na svojim ciljevima i sezona Strelčeva im donosi malo opuštanja. Vreme je da Device posvete pažnju i privatnom životu, uživaju sa porodicom, prijateljima ili osobom koja im zapadne za oko. Ukoliko ste rođeni u znaku Device, spremite se na bezbroj poziva za druženje!

BloombergAdria.com

 

VAGA

Prethodni period bio je obeležen konfliktima i uporno ste pokušavali da pravite kompromise. Sezona Strelčeva donosi vam potpuno novu energiju u kojoj nećete razmišljati o drugima, već samo i isključivo o sebi. Vagama slede uspesi velikih razmera, ostvariće sve planove i ideje će sprovesti u delo. Mnogim Vagama se u ovom periodu smeši dosta flertovanja, pa je moguće da će konačno pronaći srodnu dušu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".