Izvor:Foto: ATA images

REKLA JE "ZBOGOM": Sloboda donela odluku koja je šokirala

Izvor: Nportal

29.01.2023.

09:37

TALENTOVANU Slobodu Mićalović gledaoci više neće imati priliku da gledaju u jednom projektu.

Prelepa Sloboda Mićalović srca gledaoca je osvojila svojom plemenitošću i prirodnom lepotom. Iza nje je ostao niz filskih ostvarenja, serijskih i filmskih, ali i pozorišnih među kojima je mjuzikl Kokana Mladenovića "Čikago" koja na šaljiv način govori o vremenu dvadeseth godina prošlog veka. Sloboda je duži niz godina perfektno tumačila lik Roksi Hart. Sada je odlučila da napusti predstavu, a ljubitelji pozorišta su se razočarali. 

- Predstava se igra 15 godina i ovo će biti 300. izvođenje. Mjuzikl će se igrati i dalje, ali ću ja svoje cipele prepustiti nekoj mlađoj koleginici - rekla je Mićalovićeva koja je do sada imala prilike da se ostvari u nekoliko stranih filmskih ostvarenja, između ostalih i u filmu "Suncokret" koji je krajem 2021. godine izašao u Kazahstanu, a na pitanje o inostranoj karijeri i mogućem preseljenju van granica zemlje ona je tada odgovorila:

- Moj život je ovde, moja deca idu u školu, imam obaveze, prioritet mi zasad nije inostranstvo. I ovo do sada što sam imala iskok je i bilo je božanstveno, ali je baš dugo trajalo i teško mi je da sve uklopim - istakla je Boba. 

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".