Izvor:Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

KRENULA OČEVIM STOPAMA: Upoznajte ćerku Zorana Cvijanovića

Izvor: Nportal

17.03.2023.

13:12

JEDAN od naših legendarnih glumaca Zoran Cvijanović ima ćerku koja je takođe krenula put glume.

Proslavljeni glumac Zoran Cvijanović godinama je na domaćoj glumačkoj sceni. NJegov život obeležile su mnoge velike uloge, a za svoj najveći uspeh glumac smatra to što je dobio nasledicu, ćerku koja je krenula njegovim stopama. 

NJih dvoje retko kada viđamo u javnosti, a ono što su svi mogli da vide na osnovu fotografija sa društvenih mreža Milena Cvijanović je prelepa mlada žena.

Naime, još kao tinejdžerka Milena se odselila u inostranstvo gde se školovala, a potom i udala. Talenat za glumu nasledila je od oca, pa ne iznenađuje činjenica da je i ona krenula put glumačkih voda. 

Nije tajna da je glumac bio u nezavidnoj finansijskoj situaciji kada je njegova ćerka trebala da ode na dalje školovanje. 

Milena je novac za školovanje skupljala jer je to bio njen najveći san. I sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

Među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu količinu novca za školarinu našla polovina vaterpolo reprezentacije Srbije, i to Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić.

Nakon što je uspela da upiše čuveni Univerzitet Berkli, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

Nakon toga, pre oko dve godine,  ona je rekla sudbonosno "da" svom izabraniku. Venčanje se odigralo u Los Anđelesu, gde i danas živi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".