Izvor:Foto: Dragan Karadarević

PROFESORKA GEOGRAFIJE Čolina žena - "očarala me prvrženošću"

Izvor: Nportal

31.03.2023.

15:52

SRCE jednog od najpoželjnijih muškaraca u staroj Jugoslaviji ukrala je Aleksandra, sa kojom Čola ima dve ćerke.

Muzički velikan, Zdravko Čolić uspeo je donekle da sačuva svoj privatni život daleko od javne scene. Poznato je da je Čola decenijama u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom, međutim, ona se retko kad može videti na javnim događajima, a veoma je posvećena poslu.

U vreme kada je izgovorio sudbonosno “da”, Zdravko je imao punih 50 godina, a statusa večitog neženje odrekao se zbog Aleksandre koju je upoznao još dok je bila student geografije. Pre nego što su stali pred matičara zabavljali su se jedanaest godina.

BloombergAdria.com

 

Aleksandra je godinama je bezuslovna podrška pevaču. NJih dvoje su se venčali na 1. maj i kako je jednom prilikom ispričao Čola, mnogi su mislili da je skrivena kamera.

- Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu - rekao je svojevremeno Čola.

BloombergAdria.com

 

Na pitanje kako ga je Aleksandra osvojila, odgovorio je: - Očarala me je svojom jednostavnošću i prvrženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu.

U braku su dobili dve ćerke, Unu i Laru, a uprkos tome što mediji u stopu prate Zdravka Čolića, čija karijera traje duže od pola veka, javnosti dostupe fotografije njegove izabranice mogu se izbrojati na prste jedne ruke.

BloombergAdria.com

 

Malo je poznat podatak da se Aleksandra Čolić može videti u poslednjem kadru spota za pesmu “Tebe čuvam za kraj”, koji je snimljen u Lisabonu.