Izvor:Foto: Profimedia/ATA images/D.Milovanović

VELIKI SI! Nole zaplakao - odao počast deci "Ribnikara"

Izvor: Nportal

13.05.2023.

15:34

NOVAK Đoković uspeo je da savlada Tomasa Ečeverija u drugom kolu Mastersa u Rimu, a nakon meča svojom izjavom ponovo nam je pokazao zašto je omiljen među Srbima.

Đoković se do sada samo jednom na svom Instagram profilu oglasio povodom masakra na Vračaru, kada je ubijeno osmoro dece i čuvar škole "Vladislav Ribnikar", a sada je svojim rečima pokazao i koliko mu je žao zbog sveta što se desilo.

- Želeo bih samo da svima kažem da mi je žao, jer nisam imao priliku da se obraćam javnosti do danas. Za onaj masakr i ono što se desilo, nažalost u OŠ Ribnikar, moje saučešće svim porodicama preminule dece. Ja, kao otac, male dece, samo mogu da zamislim kako se osećaju roditleji, samo želim... Želim snagu i ljubav i nadam se da će preboleti ovo i pozdrav svim ljudima danas i srećan Vasilije Ostroški, rekao je Novak i zaplakao pred kamerama.

BloombergAdria.com

Novak je odmah po završetku meča na kameri ostavio i jednu poruku. S obzirom na to da se 12. maja obeležava praznik Svetog Vasilija Ostroškog, Novak je pozvao da "moli Boga za narod".

BloombergAdria.com

- Sveti Vasilije Ostroški, moli Boga za nas. OŠ "Ribnikar" - napisao je Novak

Način  na koji je najbolji teniser sveta odao počast stradalim mališanima oduševila je mnoge, pa su ovaj potpis na kameri delili na društvenim mrežama.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".