Izvor:Foto: ATA images

BITNO JE OSTATI DOSLEDAN: Sašu je uvek ON vodio kroz život

Izvor: Nportal

21.09.2023.

15:04

PEVAČ Saša Kovačević važi za jednog od najpopularnijih pevača koga mlađa generacija obožava.

Pevaču Saši Kovačeviću je pre nekoliko meseci bilo poljuljano zdravstveno stanje, ali na sreću je sada mnogo bolje: 

- Dobro sam, hvala Bogu na sve sam strane, malo oko novih pesama, svaki slobodan trenutak sa porodicom i prijateljima. Naučen prethodnih meseci zbog zdravstvenog stanja shvatio sam da mora da postoji balans. Porodice me kritikuje da sam perfekcionista, da sve radim po planu i programu, ali time se vodim ceo život. Međutim, ta pauza mora da se napravi. Uvek mora da se nađe vreme za sebe kad organizam kaže: "Dosta je".

Mlada zvezda je otkrio kako je proveo ovo leto: 

- Leto sam proveo u porodičnom ruku, iskoristio sam 10 dana odmora, ali stvarno odmora, plaža, kupanje i hrana. Imam i neke godine kada mi je to jedini odmor.

BloombergAdria.com

 

Na pitanje kako je ostao sasvim prirodan i dosledan sebi, odgovorio je da je za sve zaslužna porodica: 

- Bitno je ostati dosledan, normalan, posebno u ovo vreme, ali to zavisi od karaktera i vaspitanja. Ja plivam nekako, nisam se odao porocima, iako sam mlad ušao u posao. Ali uvek sam imao podršku porodice, oni su me uvek gurali napred i bili tu da sugerišu kad treba da povučem kočnicu kada su mislili da preterujem - priča on i dodaje:

- Ne bih ništa menjao, uvek uvek ima nekih stvari gde se čovek spotakne, ali sve su to životne lekcije i smatram da je sve tako kako treba da bude. S godinama sam naučio da se borim za sebe i za svoja prava, ali i dan danas sarađujem sa svojim ocem, koji je bio strog u tim tinejdžerskim godinama.

(Blic)