Izvor:Foto: Profimedia

KAKO DANAS IZGLEDA NIKITA: Bleda senka fatalne zavodnice

Izvor: Nportal

28.09.2023.

09:32

Izgled Pete Vilson menjao se tokom godina, evo kako sada izgleda čuvena Nikita

Peta Vilson ostala je upamćena po legendarnoj ulozi Nikite u seriji koja se pre skoro dve decenije emitovala na malim ekranima.

Zahvaljujući ovoj ulozi atraktvna australijska glumica je stekla svetsku slavu, a o njenom izgledu se naširoko pričalo i pisalo. 

Posle serije "La Femme Nikita", nije uspela da se probije u Holivudu niti da ostvari jednako zapaženu ulogu, iako je snimila dosta filmova.

Peta se danas retko pojavljuje u javnosti, a kada to i učini ne voli da govori o svom privatnom životu. Ono što je poznato jeste njena veza sa rediteljem Demijanom Harisom, sa kojim ima sina Marloua.

BloombergAdria.com

Glumica koja je svojevremeno mamila uzdahe sada vodi miran život daleko od očiju javnosti. 

Godine 2012. lansirala je svoju liniju donjeg veša Vilie Vilson koja je u to vreme bila veoma uspešna. 

BloombergAdria.com

Izgled Pete Vilson menjao se tokom godina, a zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo kako ona danas izgleda. 

Sudeći po najnovijim fotografijama, Peta je još uvek prepoznatljiva po velikim plavim očima, a na društvenim mrežama se ne libi da objavljuje svoja prirodna izdanja, bez filtera i šminke.

I dok jedni komentarišu da je bleda senka one fatalne lepotice, drugi pak smatraju da je glumica podjednako lepa kao i u mladosti.