Izvor:Foto: Profimedia, Jutjub printskrin/Società Dante Alighieri

PACOLI UDARIO NA NOLETA ZBOG UBIJENIH SRBA: "Kakav je uzor?"

Izvor: Nportal

29.09.2023.

13:49

Predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli napao je srpskog tenisera Novaka Đokovića jer žali srpske žrtve.

Đoković je objavio dirljivu fotografiju koja je nastala ispred Hrama Svetog Save, gde su građani Srbije palili sveće za pokoj duše stradalih na Kosovu i Metohiji. 

- Kakav uzor je Novak Đoković sportu i svetu kada hvali i veliča teroriste? Odvratno ponašanje! - stoji u objavi Pacolija.

Sramni napadi na Novaka se nastavljaju, šta li su samo očekivali, da će Đoković podržati progon Srba sa Kosova odakle su i njegovi preci.

Podsetimo, juče je crnogorski politički analitičar i bivši potpredsednik opštine Budva LJubomir Filipović ponovo negativno govorio o Novaku Đokoviću, a njegove reči su zaprepastile mnoge ljude kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori.

Zbog toga što je Novak podelio tužnu scenu ispred Hrama, pomenuti političar traži doživotnu suspenziju za Novaka Đokovića!? Da, dobro ste pročitali.

- Đoković treba doživotno da bude izbačen iz tenisa. Ako ne izbačen, onda posramljen od strane normalnih ljudi ovog sveta. Pridružio se srpskoj propagandi, predstavlja teroriste kao heroje - glasila je besramna objava Filipovića koji očito nije dobro obavešten šta se desilo na Kosmetu.

Podsetimo, u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom u nedelju posle ponoći život su izgubili Srbi Bojan Mijailović, Igor Milenković i Stefan Nedeljković.

BloombergAdria.com

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".