Izvor:Foto: ATA images, RTS printskrin

VRELE I TEŠKE SCENE: Milan Marić nag u seriji "Pad"

Izvor: Nportal

22.10.2023.

20:29

POČELO je prikazivanje serije "Pad" u kojoj glavnog lika Ivana glumi poznati mladi glumac Milan Marić.

Imali smo priliku da i na Nacionalnom servisu pogledamo prvu i drugu epizodu serije "Pad" koja je snimljena po motivima iz knjige Žarka Lauševića i koja opisuje nesrećan događaj iz 1993. godine u kome je Laušević bio glavni akter. Marić tumači upravo njegov lik. 

Ipak, jedna scena ponovo je privukla posebnu pažnju gledaocima - i to ona u kojoj je Marić potpuno go u zatvorskom kupatilu. S jedne strane, teška scena u kojoj glavni lik prvi put spira sa sebe krv u zatvorskoj kupaonici. S druge strane, scena je "vruća" - glumac Milan Marić je potpuno nag, a to je i više nego dovoljno za, prevashodno, njegove obožavateljke.

Društvenim mrežama odmah su počele da se šire fotografije iz ovog ostvarenja, a pripadnice lepšeg pola nisu mogle da odole.

BloombergAdria.com

Glumac Milan Marić važi za jednog od najpoželjnijih neženja, a svojim kako izgledom tako i glumačkim umećem poslednjih godina oduševljava publiku.

BloombergAdria.com

Serija "Pad"

Serija "Pad" urađena je po motivima autobiografske knjige Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad".

BloombergAdria.com

Serija "Pad“ prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat stižu do stana svog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama. Priča se nastavlja u istražnom zatvoru SPUŽ, gde se glavni junak susreće sa galerijom živopisnih likova - od sitnih lopova, kriminalca i ubica, pa do političkih zatvorenika.