Izvor:FOTO: ATA / Printskreen Instagram / dragomirdespic_design

"ON JE MACA, A JA TIGAR": Desingerica odgovorio voditelju

Izvor: nportal

18.11.2023.

19:31

OBOJICA SU uvek bili bez dlake na jeziku šta god da su ih novinari pitali, te tako reper nije ostao imućan na opasku voditelja Dragana Marinkovića Mace.

Voditelj Dragan Marinković Maca burno je reagovao na pitanje o Desingerici i njegovim nastupima, a izjava je izazvala lavinu komentara.

BloombergAdria.com

 

Sada se oglasio se Desingerica, koji je takođe bio nemilosrdan.

- Ti što mene savetuju nek rade sve suprotno od mene i biće bolji od mene. Ja se zalažem i baš sam ponosan što sam stvorio novi trend, što uopšte nije više sramota imati bušne čarape ili dukat na gaćama. Čak je u principu moderno to imati, kad se negde izuješ nema šta da brineš, tako je kako je. Razumem i njega, ti neki ne stvore za 20 godina što sam ja stvorio za 5 meseci, ali kapiram, da im je na neki način možda malo krivo. Šta ja da radim, kolko se cimaš, toliko i imaš. Što se Mace tiče, Maca je Maca, a ja sam tigar. Ja garantujem da Maca sad proba tu čarapu da će biti mnogo srećniji i da će mu te predstave dobiti neku drugu dimenziju. Sad da ga išijem čarapom ja bih njega prosvetlio. NJemu je to strano dok ne proba, svako kog sam šio, otišao je srećan kući, ali u svakom slučaju gotivim ja njega i poštujem njegov rad veoma - rekao je Dragomir Despić Desingerica za "Kurir".

BloombergAdria.com

 

Podsetimo, Maca je bio nemilosrdan kada je Desingerica i njegovi nastupi u pitanju.

- Frajer se izuo, krompir na čarapi, trebaš uvek da budeš spreman. Nikad ne znaš, moraš uvek imati čiste gaće, ne dao ti Bog, krompir! Stavi nogu smrdljivu sa krompirom i ovaj se snima, svr*ava, isto kao da se zadovoljava - rekao je Maca pa ispričao kako bi se ponašao da njegovo dete ode na nastup tog repera.

- Ja ne znam, da je moje dete, ja bih se samoubio. Stao bih i zamislio se, pa ne znam šta bi. Zahvalio bih sinu i rekao: "Izvini sine, nisam dobar za tebe, ti se mene odrekni, ja se tebe neću, jer sam te ja za*ebao" - rekao je poznati voditelj.

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".