Izvor:Foto: Profimedia, ATA images

SVAKI DAN 150KM Nole ne spava s timom,evo gde su Jeca i deca

Izvor: Nemanja Rašić

23.11.2023.

11:31

NOVAK Đoković se nameračio da Srbiji donese drugu titulu u Dejvis kupu.

Ekipa "Večernjih novosti" je stigla jutros u Španiju, a naš specijalni izveštač, Nemanja Rašić sa "Nportal.rs", prenosi nam delić atmosfere pred finalni turnir Dejvis kupa koji se održava u Malagi.

Prelistali smo tamošnju štampu, a danas, na dan meča reprezentacije Srbije protiv Velike Britanije, najveći španski sportski list "Marka" donosi na naslovnoj strani intervju sa Novakom Đokovićem.

BloombergAdria.com

 

Pored sportskih tema, Španci su sa najboljim teniserom sveta pričali i o privatnim stvarima, a Nole se dotakao porodice.

Đoković je otkrio da svakoga dana putuje oko 150 kilometara, pošto ne spava sa ostatkom srpske reprezentacije u hotelu u Malagi, nego u svojoj kući u Marbelji gde ga čekaju supruga Jelena sa ćerkom Tarom i sinom Stefanom.

BloombergAdria.com

 

"Marka" piše da je Srbin "domaći" u Španiji.

- Novak Đoković se na Kosta del Solu oseća kao kod kuće. I to nije kliše, to je realnost. Jedna od njegovih rezidencija nalazi se u Marbelji. Tu je za vreme pandemije mogao da nastavi da trenira tenis na terenu koji je za kratko vreme izgrađen u njegovoj vili. Dvadesetčetvorostruki grend slem šampion, nakon što završi trening na Martin Karpeni i obeduje sa članovima srpskog tima, putuje u Marbelju da prespava u svojoj kući - navodi "Marka" i dodaje:

BloombergAdria.com

- Tamo ga čeka porodica da ga razmazi i natera da se odvoji od tenisa, bar na nekoliko sati.

- Volim Malagu, to je jedno od retkih mesta koje se može naći u Evropi sa skoro svakodnevnim Suncem koje vam omogućava da vežbate na otvorenom tokom cele godine - priznaje Đoković u intervjuu za španski list i otkriva da će deo priprema za predsezonu upravo odraditi na Kosta del Solu.