Izvor:Foto: Tanjug/Dragan Stanković/ti, Milena Anđela

Ceca nije došla na komemoraciju Marini - ovo je RAZLOG

Izvor: Nportal

24.11.2021.

15:34

PEVAČICA Svetlana Ceca Ražnatović nije došla na komemoraciju najuspešnijem takstopiscu na našoj estradi, Marini Tucaković, iako su decenijama imale vrlo blizak odnos, koji je izrodio brojne hitove.

Ceca je odlučila da ne prisustvuje komemoraciji zbog neprijatnosti koju je doživela na Marininoj sahrani, kada je sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, rekao njoj, Milanu Kaliniću i Saši Matiću da ne prilaze grobnom mestu.

Ona se od Marine oprostila upravo na sahrani koja je održana 29. septembra, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pevačica nije došla jer nije želela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi potencijalno mogla da se dogodi sa Laćom, piše Blic.

BloombergAdria.com

 

Komemoraciji su prisustvovali Ana Bekuta, Ana Nikolić, Dragana Katić, Jelena Trivan, Olivera Kovačević, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Goga Sekulić, Jovana i Željko Joksimović, Željko Samardžić, Žika "Zana", Dara Bubamara, Damir Handanović.

Broj poznatih zasigurno bi bio i veći, ali su komemoraciji mogli da prisustvuju samo oni koji su dobili pozivnicu Marininog sina i supruga.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".