Izvor:Foto: N. Paraušić/ATA images

POKUŠALA DA GA SPASI: Ceca za dlaku izbegla smrt

Izvor: Nportal

14.01.2024.

13:13

SUTRA je tačno 24. godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana.

Željko Ražnatović Arkan ubijen je u "Interkontinetalu" 15. januara 2000. godine. On je jedan od najmisterioznijih i najistaknutijih ličnosti u kriminalnom svetu. 

Na dan ubistva, našla se i Svetlana Ceca Ražnatović koja je izbegla smrt. 

Ispred butika Ceca Ražnatović otvorena je vatra na Ražnatovića, a on nije mogao da se suprostavi napadačima, jer nije imao oružje. Kako svedoče zaposleni hotela "Interkontinental", taj dan u hotelu bilo je mnogo gostiju ili posetilaca. Takođe su bile i duge šetnje hodnicima, a samo sat vremena pre pucnjave, osećala se napetost. 

BloombergAdria.com

 

Ceca je dobila poziv da dođe do butika, ka foajeu. Željko je bio okružen nekolicinom poznanika. Imao je nameru da ih isprati, ali i da vidi mušterije.

- Ceca je prva otvorila vrata butika, čime je verovatno izbegla sigurnu smrt. Iza nje, za nekoliko koraka, zaostajali su Željko i prijatelji. Napadači su tada otvorili vatru - priča jedan od svedoka događaja. Prema njegovim rečima, Željkov prijatelj uspeo je da uzvrati, ispraznivši ceo šanžer od 15 metaka. U trenutku kada mu je ponestalo municije, Ceca mu je navodno dobacila pištolj. Pretpostavlja se da je tom prilikom ranjen i jedan od napadača.

Podsećamo, sutra se navršava tačno 24. godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana.

(BSCHappy portal)