Izvor:Foto: Tviter printskrin/Daily Mail Online, Jutjub printskrin/World List

IZUDARALA ZVER: Žena spasila muža od krokodila

Izvor: Nportal

17.03.2024.

14:45

ČOVEK kojeg je napola progutao krokodil od 13 stopa spašen je kada je njegova žena počela da udara gmizavca motkom po glavi, iz sve snage.

Krokodil dugačak četiri metra zgrabio je tridesetogodišnjeg muškarca i kada se činilo da nesrećniku nema spasa, pojavila se njegova hrabra žena. Gospođa Žuber je brzo reagolala i opasnog predatora iz sve snage izudarala štapom po glavi.

Entoni Žuber (37) pecao je sa 12-godišnjim sinom na brani u Južnoj Africi, kada se najlon zakačio za drvo. Kako bi rešio problem sišao je u vodu, i tada se dogodio iznenadni napad. Entoni je rekao sinu da ostane na obali pre nego što se spustio u plitku vodu da otpetlja udicu.

Otac troje dece je rekao: „Ovaj krokodil mora da je ležao u zasedi, jer je odjednom eksplodirao iz vode, a čeljusti su mi okružile nogu i oborio me. „Bilo je vode svuda, a onda je prilagodio stisak i držao moju drugu nogu u ustima odmah ispod mog pojasa i počeo da lupa glavom levo i desno sa takvom snagom.

- Pretpostavljam da bol nisam osetio zbog adrenalina. Udarao sam ga i pokušavao da mu iskopam oči, ali što sam se više mučio i borio to me je više tresao s jedne na drugu stranu - rekao je.

- Iskreno, mislio sam da će mi noge otkinuti. Kada pogledate rane, neverovatno je da nisam izgubio noge. Nikada neću zaboraviti njegove zube i kako je gledao u mene.

Nakon žestoke borbe sa krokodilom, njegova hrabra supruga Analisa pritrčala mu je u pomoć sa motkom u ruci.

- Moja supruga je utrčala u vodu sa ogromnom motkom, a onda je počela krokodila da udara po glavi iznova i iznova strašnom snagom i posle pet ili šest velikih udaraca krokodilove čeljusti su se otvorile i on je skliznuo - rekao je on.

Entoni je potom izvučen na obalu gde mu je pružena pomoć, a potom je prevezen u bolnicu.