Izvor:Foto: TikTok printskrin

MLADI POZLILO USRED VENČANJA To je bio tek početak katastrofe

Izvor: Nportal

03.12.2021.

10:54

VENČANJE jedne novopečene supruge počelo je savršeno. Stajala je pred svojim budućim suprugom u dugoj beloj haljini koju je pažljivo birala. Frizura je bila savršena, šminka fina, nenametljivo glamurozna. Osmeh joj je bio na licu dok je za ruke držala ljubav svog života spremna pred sveštenikom da postane njegova supruga.

Žena, koja se na TikToku predstavlja kao @hollinator1424, u videu je opisala ono što je usledilo, a nije bilo deo plana. Pomalo blaženi osmeh nestao joj je sa lica, a nadvila se neka strepnja.

- U nekoliko sekundi stvari su se pogoršale. Počela sam da se osećam loše i pokušavala sam da dam znak svom vereniku. Trudio se da shvati šta mu signaliziram, ali pomislio je da se šalim - prisetila se.

♬ Oh No - Kreepa

Sveštenik je držao govor kad je prebledela i malaksala je pala u mladoženjine ruke. Malo se ljuljala, odmakla se od njega i krenula da povraća. Ali, tragediji tu nije bio kraj.

- Nećak mi se pokakao na haljinu - dodala je pa ispričala zašto joj je pozlilo.

- Bila sam jako dehidrirala i nisam ništa jela tog dana. Venčali smo se na Floridi, a dan je bio zaista vruć i vlažan - rekla je.

U dužoj varijanti njenog videa, vidi se i 'krivac' za kakicu na haljini:

♬ original sound - hollinator1424

Napomenula je da i inače pati od niskog pritiska i nedostatka gvožđa u krvi. Zna, kaže, ponekad da se onesvesti pa to sve u njoj stvara osećaj nesigurnosti.

I taman kad su se ljudi udubili u njenu priču, priznala je da se to što gledaju u videu nije dogodilo na službenom venčanju, već improvizovanom 'hrišćanskom'. Ranije tog dana obavili su službeno venčanje u opštini. Kasnije je usledila zabava u obližnjoj vinariji.

Dok su čekali da hrana stigne, mladenci su prošetali dvorištem i odlučili kako je to pravo mesto za 'malu hrišćansku ceremoniju'.

- Tada se dogodilo sve to s početka priče - rekla je, a prenosi britanski "San".

♬ original sound - hollinator1424

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

#mlada #mladoženja #TikTok #venčanje #zanimljivosti