Izvor:Foto: Instagram printskrin/ selakov

ZAVRŠIO U HITNOJ: Posle sukoba sa Lukasom, mužu Ivane Selakov ukazana lekarska pomoć

Izvor: Nportal

03.09.2021.

13:45

Estradni rat i raskid saradnje između Ivane Selakov i Ace Lukasa podigao je prašinu u javnosti i medijima, ali nije poštedeo ni najbliže članove porodice.

Aca Lukas i Ivana Selakov snimili su duet koji je dugo najavljivan, a onda je nastao skandal, pesma je bila povučena sa platformi, a oni su preko društvenih mreža počeli rat.

Aca nije krio da je šokiran pevačicinim postupkom, te je u početku bio suzdržan, a onda je i on rekao šta ima. Kako se navodilo Ivana je zbog svega navodno doživela veliki stres, ali gore je prošao njen suprug Predrag koji je završio na infuziji.

Naime, kako se navodi, nakon što je shvatio da Acinom producentu Saši Mirkoviću moraju da isplate 21.000 evra, Ivanin suprug se toliko iznervirao da je njegov organizam doživeo totalni kolaps, a doktori su ustanovili da je do zdravstvenog problema došlo zbog stresa i nervoze, te da mora da se kloni stresnih situacija.
Glavni problem kod Peđe je napravio stres i nervoza, pa su mu odmah dali duplu dozu koktela vitamina kroz infuzije. Nakon toga je pušten na kućno lečenje.

Podsetimo, problem je nastalo u utorak, kada je Selakova objavila da sa Jutjuba povlači spot za četvrtu duetsku pesmu sa Acom, pod nazivom "Svadba", jer je navodno prevarena. A Aca se nakon toga oglasio i demantovao sve navode.