Izvor:Foto: Profimedia

SREĆA IM KUCA NA VRATA: Ovom znaku život se menja iz korena

Izvor: Nportal

15.05.2024.

16:41

MLADI Mesec u Biku započeo je 7. maja, a astrolozi veruju da je to jedno od najsrećnijih razdoblja u godini. Posebnu sreću i dobre prilike doneće jednom horoskopskom znaku.

Nakon emocionalnog čišćenja tokom punog Meseca u Škorpiji u maju, vreme je da s nadom pogledate u budućnost.

Ovaj mladi Mesec ima magičnu moć da oblikuje našu budućnost i otvori vrata dugoročnom uspehu. Ipak, postoji jedan horoskopski znak koji se ističe i spreman je da svoje snove pretvori u stvarnost.

S Venerom i Jupiterom koji se usklađuju u njihovu korist, ovaj Mladi Mesec ima moć da oblikuje njihovu budućnost i utre put dugoročnom uspehu.

BloombergAdria.com

Taj znak je Bik

Bikovi, majski mladi Mesec je u vašem znaku. Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, uticala je na vašu sliku o sebi i samopouzdanje prošle godine, a vi ste prošli uspone i padove kada ste bili u centru pažnje. Ovog meseca mlad Mesec u Biku vaša je karta za završetak starih poglavlja i prihvatanje novih ambicija. S Jupiterom i Venerom u kombinaciji — Jupiter simboliše ekspanziju i sreću, a Venera privlači radost i kreativnost — ovaj lunarni događaj vas poziva da uskladite svoju emocionalnu istinu sa željenom stvarnošću.

BloombergAdria.com

Umesto beskrajnog planiranja ili čekanja da se zvezde savršeno poravnaju, ovaj mladi Mesec podstiče vas da preduzmete taj ključni prvi korak. Verujte svojim instinktima i sledite svoju intuiciju; ne trebaju vam svi odgovori odmah. Prihvatanjem ove energije otvorićete vrata mogućnostima, unoseći pozitivnu energiju i ispunjenje u svoj život.

Mlad Mesec u Biku ovog meseca ne odnosi se samo na lični rast; to je i svetionik za vaše odnose. U kombinaciji s ljubavnom planetom Venerom i ekspanzivnim Jupiterom, ovaj lunarni događaj podstiče vas da izrazite svoje želje i preduzmete hrabre korake u ljubavnom životu. Bilo da ste slobodni i spremni za druženje ili želite da produbite odnos s partnerom, sad je vreme da nešto preduzmete.

BloombergAdria.com

Prihvatite smirenu i luksuznu energiju Bika planiranjem posebnog noćnog izlaska ili jednostavno uživanjem u kvalitetnom zajedničkom vremenu. Nemojte se ustručavati da potrošite malo novca za nezaboravno iskustvo – zaslužujete ga.

Konačno, mlad Mesec u Biku predstavlja zlatnu priliku da privučete obilje u svoje finansije. Ovaj kosmički događaj savršeno je polazište za nove puteve širenja i prosperiteta. Bilo da ste očekivali unapređenje na poslu ili ste razmišljali o novim putevima karijere, sad je vreme za to.

Uz Jupiter i Veneru koji podižu vaše samopoštovanje i samopouzdanje, bolje ćete artikulisati svoja postignuća i pokazati drugima svoju vrednost. Stoga, iskoristite trenutak i odlučno sledite svoje ciljeve. I zapamtite, čak i ako stvari ne idu tačno kako ste planirali, verujte da mogu dovesti do još većeg uspeha u budućnosti.

(Story.hr)