Izvor:Foto: ATA images

STVORIO HITOVE: Zašto je prekinuta saradnja Cece i Kneza

Izvor: Nportal

07.07.2024.

18:35

PEVAČICA Svetlana Ceca Ražnatović ostvarila je saradnju sa mnogim kolegama sa muzičke scene, a retko ko zna kako je upoznala Nenada Kneževića Kneza.

Nenad je aranžer Cecinih velikih hitova koje je snimila "Mrtvo more", "Znam" i "Usnule lepotice". Saradnja među njima je protekla odlično. 

Pevač svoju koleginicu smatra profesionalcem, a pre nekolio godina je otkrio zbog čega je prestao da piše pesme za nju. 

BloombergAdria.com

 

- Neću da pišem za Cecu, nemam snage za to. Ona sad prati neki drugačiji trend, ja se u tome ne pronalazim. Šta sam napisao - napisao sam. Drago mi je što i dan danas izvodi na nastupima tih nekoliko hitova koje sam ja uradio. Ona je sjajan umetnik i velika zvezda - rekao je on svojevremeno i otkrio kako je započeo saradnju sa njom:

- Tada je Arkan bio živ. Sećam se tog prvog susreta. Ona je došla s Arkanom i, naravno, on je bio taj koji je pregovarao. Rekao mi je: "Ti si za muziku NJegoš, mogao bi nešto da napraviš za moju Cecu". Interesantno je bilo što smo se posle toga toliko zbližili da sam odlazio kod njih na mnoga slavlja. Arkan, koji je važio za čoveka s kojim se nije valjalo mnogo šaliti, privatno je bio izuzetno prijatan. Uopšte nije odavao sliku čoveka koji je u stanju da uradi stvari za koje ga terete. Bio je pun duha, vrlo simpatičan i drag. Ceca i ja se danas ne čujemo - ispričao je Knez tada za Svet.