Izvor:Foto: Profimedia

NAŠLI SMO FOTKE Ovo je misteriozni fizio - oporavio Noleta

Izvor: Nportal

12.07.2024.

14:37

"KADA sam stigao u Srbiju, Novak nije bio najbolje posle operacije, ali mi je vrlo brzo pokazao neverovatno samopouzdanje."

Novak Đoković je na Rolan Garosu doživeo povredu kolena, imao operaciju i samo mesec dana kasnije zaigrao na Vimbldonu i evo ga u polufinalu.

Svi su se pitali kako je moguće da čovek koji ima 37 godine, samo 30 dana nakon operacije izgleda onako moćno na terenu, a dobijen je odgovor ko mu je pomogao da izgleda kao da nikada nije ni imao hirurški zahvat.

Fizioterapeut Žan Žorž Selije je operisao Noleta, a u razgovoru za čuveni francuski sportski list L'Ekip Selije je pričao o tome kako je došlo do toga da baš on oporavlja srpskog asa.

BloombergAdria.com

- Oporavljati Novaka Đokovića... jednog od najvećih sportista na svetu, to je nešto što se ne odbija - kaže Francuz. https://www.youtube.com/watch?v=k0Wi67TXnLk

- Kada sam stigao u Srbiju, Novak nije bio najbolje posle operacije, ali mi je vrlo brzo pokazao neverovatno samopouzdanje. U narednom periodu, Novak se prepustio mojim rukama. Nije odbijao zadatke i poštovao je šta mu kažem. Dao sam mu program za mišiće, mučio se. Morali smo da mislimo kako da se vrati u takmičenje, a ne samo o meniskusu kolena - izjavio je fizioterapeut koji je oporavio Novaka Đokovića, Žan Žorž Selije, a kompletan intervju s njim možete da pročitate na OVOM linku.

NJegove fotografije su poprilično retke na internetu, Selije se ne pojavljuje mnogo u medijima, a i informacije o njemu su poprilično šture, osim navoda da je 

BloombergAdria.com

A tokom oporavka, snimak s njim je na društvenim mrežama podelio i sam Nole.