Izvor:Foto: Instagram printskrin/jagodenamagli, ATA images

GORI! Jelisaveta u bikiniju "Kao da su je vajali bogovi"

Izvor: Nportal

28.07.2024.

12:56

GLUMICA Jelisaveta Orašanin je nedavno spakovala kofere i otputovala na odmor sa svojom decom, Bogdanom i Petrom.

Porodica boravi u luksuznom hotelu sa pet zvezdica, a atraktivna brineta redovno deli avanture svojih naslednika putem društvene mreže Instagram. Na fotografijama se može videti kako naslednici skaču sa jahte, plivaju i uživaju, dok ponosna majka sve to snima. Takođe, Jelisaveta je podelila i detalje o luksuznom smeštaju, kao i fotografiju u minijaturnom bikiniju, oduševivši svoje pratioce.

BloombergAdria.com

Naime, Jelisaveta je uhvatila momenat kako pozira ispred ogledala, i to u minijaturnom bikiniju, a kako su svi mogli da primete, glumica nikad bolje nije izgledala. "NJeno telo kao da su vajali bogovi", glasio je jedan od komentara u moru komplimenata na račun njenog fizičkog izgleda.

Kako se može videti, supruga našeg proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, pored glumačkih ostvarenja, uspela je i da vredno radi na svom telu, te su svi odmah primetili njene izražene trbušnjake.

Podsećanja radi, iako su pojedini mediji preneli informaciju da se bračni par razvodi, o tome nema ni govora, a kako oboje dele ljubav prema putovanjima, lepa Jelisaveta i Teo su presekli, te doneli odluku da će nakon poslovnih obaveza uživati na Crnogorskom primorju, ali i na obali Italije.

BloombergAdria.com

- Oboje vole da putuju, pa su jul i avgust rezervisani za odmor. Najpre bi trebalo da otputuju u Italiju, a potom s prijateljima u Crnu Goru. I prošle godine su bili na primorju i odlično su se proveli. NJihovi mališani uživaju s mamom i tatom, tako da su aranžman i boravak prilagodili potrebama dece. Naravno da tokom braka dolazi do sukoba i razmirica, ali o sitnim nesuglasicama koje su se dogodile gotovo da i ne govore, već su koncentrisani na poslovne obaveze, ali i na predstojeći odmor - naveo je nedavno izvor blizak poznatom paru.

(Republika)