Izvor:Foto: printskrin Jutjub/Pratiks - Video Guides for life

Turisti počeli da nose posteljinu na plažu- ovo je caka VIDEO

Izvor: Nportal

31.07.2024.

15:24

Umesto plaćanja ležaljki, mnogi turisti su počeli da nose posteljinu na plažu. Evo o čemu je reč!

Nove metode turista sve više postaju popularne, naročito kada se i oni koji odluče da po prvi put nešto probaju, uvere u efikasnost trendova koji vladaju ove letnje sezone. Nakon flaše sirćeta i tegle brašna koje su mnogi počeli da nose na plažu, sada često možete da vidite i "paravane". Reč je o posteljinama. Zašto ih sve više turista radije bira nego ležaljke?

Ovaj trik može u potpunosti da promeni vaše iskustvo na plaži. Iako želite da ležite na zlatnom pesku, ne želite da vam pesak uđe u ranac ili torbu ili, još gore, u hranu. Čini se da je postavljena posteljina savršeno rešenje za ovaj dosadni problem. Da li radi? Turisti na brojnim plažama kaže da ne možete da pogrešite.

Peškiri za plažu, suncobran, nešto za piće, grickalice... A odnedavno i čaršav. Iako je ovaj dodatak pogodniji za spavaću sobu nego za plažu, sve više ljudi se kune u njega. Ispostavilo se da je veoma koristan jer eliminiše izuzetno dosadan problem. Pre nego što odlučite da ga ponesete, pogledajte kako se postavlja.

Jednostavno stavite čaršav na pesak, potom postavite po jedan predmet u svaki od njegova četiri ugla, kao što je torba ili ranac. Ovo će za efekat imati nešto poput niske "ograde za igru". Takva ograda efikasno sprečava da pesak dospe na peškire ili prostirku za plažu koja bi trebalo da bude unutra.

Pogledajte kako treba da izgleda: