Izvor:Foto: Profimedia

Novak je prvo zagrlio svoju ćerku Taru

Izvor: Nportal

04.08.2024.

17:35

NOVAK Đoković odmah je otrčao do svoje porodice, a prvo je zagrlio ćerku Taru.

Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama! U finalu je pobedio Karlosa Alkaraza posle velike borbe i skoro tri sata igre i dva taj-brejka - 7:6 (7:3), 7:6 (7:2). Koliko mu je značilo? Videlo se odmah posle meča, počeo je da se trese, da plače, pao je na šljaku, sve je prštalo od emocija...

Seo je na stolicu, počeo da plače, a onda je uzeo srpsku trobojku i krenuo da se penje ka svojoj loži. Tamo su bili njegovi najbliži. Prvo je zagrlio svoju ćerku Taru. Ona mu je prva pritrčala u zagrljaj, dok su predstavnici obezbeđenja okolo pazili na ostatak navijača koji su se nalazili u blizini.

Đoković je zagrlio ćerku, plakao joj u zagrljaju. Onda se pozdravio sa bratom Markom, pa sa članovima stručnog štaba, sa Viktorom Troickim, Miljanom Amanovićem i onda su prišli sin Stefan i supruga Jelena. Sina je takođe zagrlio čvrsto, pa je poljubio suprugu. Tada su mu saopštili da mora da se vrati na teren zbog ceremonije, davanja izjava i svega što sledi.

"Jao, ne znam. Otišao sam njih da zagrlim odmah, ima milijardu emocija koje se komešaju. Preponosan sam, presrećan, doneo sam zlato Srbiju, to mi je možda i najveći sportski uspeh u životu", rekao je Đoković za RTS.