Izvor:Foto: ATA images/ Printskrin/Instagram/duskotosic

"SPUSTILI LOPTU": Pomirili se Duško i Jelena

Izvor: Nportal

07.08.2024.

07:57

BALKANSKA zvezda, pevačica Jelena Karleuša i nekadašnji fudbaler Duško Tošić, rešili su za dobrobit svoje porodice reše nesporazume.

Par je rešio da posle šestanest godina braka stavi tačku na zajednički život. Sve vreme su komunicirali putem advokata, a sada su rešili da naprave sporazum zbog dece oko dalje toka života:  

- Celokupna slika u njihovom slučaju sada dobija ram. Oboje su spustili loptu i shvatili da od svađe, prepirke i javnog prepucavanja nema ništa. Sa advokatima su uspeli da se dogovore o raspodeli imovini, ali tu je ostao onaj ljudski faktor - međusobna komunikacija koja nije bila na zavidnom nivou. Ne bih da ulazim u detalje tog odnosa, ali, koliko znam, javnih prozivki ili napada više neće biti. Recimo, Jelena radi skoro celo leto u Crnoj Gori. Klubovi su puni i Duško je imao razumevanja za to, pa je sa zadovoljstvom otputovao sa decom na odmor - priča izvor blizak paru i dodaje:

- NJih dvoje u poslednje vreme zaista lepo komuniciraju. Nije da se čuju svakodnevno, ali se dogovaraju o stvarima koje su im prioritet, a to su pre svega njihove naslednice. Upravo zbog toga su i odlučili da više neće imati epizode kao doskoro, da se javno svađaju i kontaktiraju samo preko pravnih zastupnika. Jelena će se ubuduće svakako maksimalno posvetiti karijeri jer planira da održi regionalnu turneju sa velikim koncertima, pa joj dodatni stresovi nisu potrebni - zaključio je izvor za domaće medije.

(Kurir)

#Jelena Karleuša #VIP #Duško Tošić #Jelena Karleuša i Duško Tošić #pomirenje Jelena Karleuša i Duško Tošić