Izvor:Foto: Profimedia, Instagram printskrin/anaivanovic

MOKRA I OSUNČANA: Ana pokazala preplanulo telo u bikiniju

Izvor: Nportal

14.08.2024.

08:39

NEKADAŠNJA teniserka Ana Ivanović (36) objavila je fotografiju u kupaćem kostimu na društvenim mrežama, i tako privukla veliku pažnju javnosti.

Inače, damu koja nosi elegantne i ne previše otvorene kombinacije retko viđamo u ovom izdanju, ali kada odluči da izađe iz svoje zone komfora, ponovo dokaže zašto su oči muškaraca, ali i mnogih žena i dalje uprte u nju.

BloombergAdria.com

Zategnuta, glatka koža i svaki mišić na svom mestu jesu neki od kriterijuma koji uglavnom lepšem polu narušavaju samopouzdanje, ukoliko sve nije dovedeno do perfekcije. Ipak, godine i godine treniranja su se isplatile, pa Ana i u kasnim tridesetim ne mora da brine o nesigurnostima. 

Kako je letnja sezona i dalje u jeku, bivša teniserka odlučila je da kratko predahne na Ibici. Iz dana u dan Ana na socijalne platforme objavljuje "smelije" fotografije i videe, ali je ovoga puta svoje pratioce obradovala slikom u kupaćem kostimu.

Dame uživaju u različitim krojevima i modelima, a da čuveni "trouglići" i dalje vladaju letnjom modnom scenom potrvdila je i supruga bivšeg nemačkog fudbalera, Bastijana Švajnštajgera.

U šarenom bikiniju i naočarama za sunce pozirala je na jednom od Balearskih ostrva, a veliki broj sviđanja i komentara dovoljno govori o njenom izgledu.

Zaštitini znak atraktivne Ane je njen osmeh. Nasmejana, prirodna i bez šminke i frizure, sumnjamo da je bilo koga ostavila ravnodušnim.