Izvor:Foto: ATA images

"TO SU BILI VELIKI STRESOVI": Srđanu život visio o koncu

Izvor: Nportal

17.08.2024.

08:44

Srđan Đoković i njegova supruga Dijana Đoković prošli su kroz mnoge prepreke kako bi Novaku pomogli da ostvari svoje snove.

Srđan je najiskrenije pričao o detaljima iz svog života. Nekoliko puta je isticao kako su se on i supruga mučili kako bi finansirali Novakovu karijeru. Pored sebe nisu imali nikog, osim dobrih prijatelja koji su im pomogli. Taj stres je ostavio posledice na njihovo zdravlje: 

BloombergAdria.com

 

- To su bili veliki stresovi. Godinama nisam spavao, pa se to na kraju odrazilo na moje i suprugino zdravlje. Dijana je pre jedno 12 godina imala ozbiljnih zdravstvenih problema, a ja pre 9. Sve to je nekako bio uslov da se dogodi, da bi se Novak napravio takav, kakav jeste - rekao je Srđan nedavno za "K1".

Srđan je pre deceniju imao ogromnih problema sa zdravljem, zamalo da nije izgubio život: 

- Imao sam sepsu u krvi, gnojne apcese u sakralnom delu, plućima i dve bakterije. Mesec dana je bila šansa 1 posto da preživim. Bilo je baš teško. I da me nisu prebacili u Minhen, teško da bih preživeo ovde, jer nije bilo uslova za preživljavanje ovde - ispričao je Srđan Đoković u svojoj ispovesti.

BloombergAdria.com

 

(Blic)