Izvor:Foto: Profimedia

PERIOD STRASTI: Na koga će i kako uticati Neptun u Ribama?

Izvor: Nportal

22.08.2024.

13:16

OČEKUJE nas preplitanje planete snova i iluzija – Neptuna sa Descendentom odnosno zalazećim znakom u Ribama koji upravlja svim našim vezama, naročito onim emotivne prirode.

Pripremite se da zaronite u potpuno nove, očaravajuće oblasti astrologije sa promenama koje vas očekuju u narednom periodu.

Nasuprot Ascendenta, znaka na Istoku koji predstavlja naš podznak nalazi se Descendent koji zauzima položaj na zapadnom horizontu.

Znak koji se još naziva i zalazećim upravlja sferom koja obično najviše zanima sve zaljubljenike u astrologiju – ljubavnim odnosima.

Vanzemaljske vibracije koje donosi planeta Neptun isprepletane sa Descedentom u Ribama oslikavaju astrološko platno periodom duhovne evolucije i povezanosti.

BloombergAdria.com

Vođeni mističnom energijom Neptuna u svom zalazećem znaku Ribe, u narednom periodu prepustite se samospoznaji i istraživanju svog najdubljeg ja. Promene koje nastupaju osvetliće neke do sada skrivene istine i otvoriti vam oči.

Neptun, mistični vladar Riba, oličava duhovnost, intuiciju, iluziju i podsvest. NJegovo prisustvo u astrologiji poziva nas da prevaziđemo opipljivo i zaronimo u eterično.

Šta donosi Neptun ljudima sa zalazećim znakom u Ribama?

Kada se Neptun konvergira sa Descendentom, to izaziva povećanu empatiju, saosećanje i osetljivost u našim interakcijama. Ove nebeske energije nas podstiču ka stvaranju dubokih emocionalnih veza i udubljivanju u duhovne aspekte naših odnosa.

BloombergAdria.com

Neke stvari će postati jasnije

Neptun u Ribama rasvetliće naše preferencije na ljubavnom planu; jasnije ćemo videti kakvog partnera i koju vrstu konekcije u ovom trenutku tražimo. 

Magnetska privlačnost

Jednom kada se ugnezdi u eteričnim vodama Riba, ovaj zalazeći znak žudi za ljubavlju bez granica, traži duhovno jedinstvo i teži ka emocionalnoj intimnosti u partnerstvu.

Prihvatanje duhovne harmonije

Pojedinci sa ovim položajem traže partnere sa kojima se poklapaju na duhovnom nivou, ceneći vezu koja prevazilazi fizičku i neguje osećaj sigurnosti i jedinstva.

BloombergAdria.com

Kretanje kroz iluzije i stvarnost

Kada se Neptun uskladi sa Descendentom u Ribama, pripremite se za mešavinu duhovnih veza i sanjarskih iluzija. Ovaj kosmički duo briše granicu između onoga što je stvarno i što je fatamorgana. Duboko udahnite i ne gubite se u magli – ključno je ostati priseban.

Ostanite čvrsto na zemlji

Zamislite sebe kako nosite teške čizme po vetrovitom danu; ove čizme vas drže usidrenim u vrtložnim naletima. Slično tome, prakse uzemljenja poput meditacije mogu vam pomoći da ostanete stabilni usred Neptunovih eteričnih vibracija.

Postavljanje granica

Zamislite svoj lični prostor kao udoban balon. Prepustite se onome što vam služi i nežno odgurnite ono što vam ne služi. Postavljanje jasnih granica štiti vašu energiju i sprečava vas da vas odnese neptunska plima.

(Glossy)