Izvor:Foto: D. Milovanović/ S.S./ATA images

Šta je Karleuša dobila nakon RAZVODA od Karića?

Izvor: Nportal

01.09.2024.

13:47

JELENA Karleuša nedavno je potvrdila da se sporazumno razvodi od supruga Duška Tošića nakon 14 godina braka.

Jelena Karleuša nedavno je potvrdila da se sporazumno razvodi od supruga Duška Tošića nakon 14 godina braka. Kako prenose mediji, par se navodno uspeo dogovoriti oko podele imovine.

Inače, Kareluša i njen prvi suprug Bojan, naslednik bogate imperije Karić, venčali su se 23. septembra 2004. godine.

BloombergAdria.com

Međutim, par se razišao već u martu 2005. godine. Naravno, mnogi su se pitali zašto je sve puklo. Nažalost, ružne priče su se vrtele oko ovog razvoda, od toga da se Jelena udala zbog novca, preko toga da se nije sviđala Bojanovoj majci te da je čak okupljen tim advokata kako bi se razveli, do toga da je prevarila supruga s telohraniteljem.

Što se tiče informacija i tračeva, Bojan je jedino potvrdio da je sve s pravne strane završeno za nekoliko dana, da je burmu skinuo čim se razveo i da je tada odlučio da s bivšom suprugom više nikada ne razmieni ni reč.

Mnogi su mislili da je Jelena profitirala nakon razvoda, istina je da pevačica nije dobila ni ništa, iako nije bio potpisan predbračni ugovor.

Bojan je za Gloriju svojevremeno objasnio zbog čega:

- Nije bilo predbračnog ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i imam za sve što je potrebno.

Ipak, Jelena se prie izvjesnog vremena prvi put dotaknula razvoda od Karića i istaknula da joj je sve namestio otac bivšeg supruga - Bogoljub Karić.

- Bojana nikada nisam prevarila. Dogodilo se u 7.15 ujutro, dva meseca posle naše svadbe, da je na naša vrata zakucao moj telohranitelj. Bogoljubov telohranitelj, koji je meni bio dodeljen. Došao je i mom mužu u lice rekao da je u vezi sa mnom i da me hoće oženiti. U tom momentu, Bogoljub Karić je vlasnik mobilne telefonije i može raditi s vašim telefonom šta god želi. Ja sam tada spavala. Bojan dolazi do mene i govori mi što se upravo dogodilo. Šokirala sam se. Taj dečko je u svom telefonu imao naše ljubavne prepiske. Sve one priče da sam ja uhvaćena na zadnjem sedištu automobila su izmišljene. Sve ovo može potvrditi i Bojan - rekla je tada Jelena.

BloombergAdria.com

- On zna da me nikada nije uhvatio na zadnjem sedištu. Mnogo bi mi olakšao da je rekao istinu u javnosti, jer sam ja prošla torturu. Predstavljena sam kao ku*va i preljubnica. Pokušala sam mu i tada objasniti, ali sam odmah videla na licu da mu se 'sklopilo' sve što su mu o meni pričali, a nije mi govorio. Spakovao se i otišao iz stana. Ubrzo sam i ja otišla i od Slavice tražila da mi pošalje papir da potpišem da želim sporazumni razvod. Ništa mi nije trebalo jer sam ja ipak bila i ostala šmekerka. Mnogi ne znaju da sam ja platila i naš medeni mesec u Dubaiju. Imao je on, ali sam baš zbog Bogoljuba to htela. Bogoljub je njemu, inače, 'ukidao' novac, ali mu je Sreten davao. On nas je podržavao. Bojana sam mnogo volela. Možda i najviše. Čitava situacija me je pogodila - ispričala je Jelena za medije.

- Telohranitelj je dobio auto kako sam čula. Ja sam dobila medijski linč i razvod. Bojana nikada nisam prevarila. Neka je Bojan zdrav i živ i njegova divna porodica - zaključila je na kraju.

(Story.hr)