Izvor:Foto: Novosti

EMOTIVNE SCENE U KBC Pušta mu Riblju čorbu,čeka da se probudi

Izvor: Nportal

02.09.2024.

11:56

SUPRUGA rokera Bore Đorđevića i frontmena čuvene grupe "Riblja čorba" se ne odvaja od njega.

Pevač se već nekoliko dana nalazi u Kliničko - bolničkom centru u LJubljani u kom mu se lekari bore za život. Do pogoršanja zdravstvenog stanja je došlo zbog posledica bolesti pluća. 

Međutim, njegovoj supruzi Dubravki su posete dozvoljene i nisu ograničene. 

Borin menadžer, Bane Obradović se oglasio za Kurir i otkrio šta se trenutno dešava u LJubljani, ali i da li ima šta novo u vezi rokerovog zdravstvenog stanja. 

BloombergAdria.com

 

- Bora je i dalje na respiratoru, intubiran, evo već 8 dana, u Kliničko bolničkom centru LJubljana. Na intezivnoj je nezi, stanje je stabilno. Lekari i medicinsko osoblje, daju sve od sebe, paze na Boru, kako medicinski, tako i po svim drugim pitanjima, a ljubaznost je na vrhunskom nivou - rekao je Bane za Kurir.

- Supruga Dubravka, obilazi Boru svaki dan, pušta mu pesme Riblje čorbe, razne glasovne poruke podrške, koje šalju prijatelji, rodbina i poznate osobe sa estrade. Više puta mu je puštala pesmu, koja je otpevana na Marakani, na utakmici Crvene zvezde, uz prisustvo i pevanje 45.000 ljudi. Sada u ovim trenucima, Bori je potreban mir i vreme da se zdravlje povrati u željeno stanje. NJegovi bližnji i svi koji ga volimo mu šaljemo ljubav i pozitivnu energiju, da uspe u svojoj borbi. Zato molimo sve one koji ga vole, sve novinare, a i one koje su mu manje naklonjeni, da poštuju trenutak u kome se Bora nalazi. Takođe Borinoj porodici je potreban mir da bi istrajali, i bili uspešniji u ovoj borbi. Porodica se vise neće oglašavati povodom njegovog zdravstvenog stanja i žele mir, pre svega od novinara, koji dolaze na njihovu kućnu adresu. Mnogobrojne kolege se javljaju, daju podršku, kao i prijatelji, mediji, fanovi... Hvala svima - dodao je Obradović.