Izvor:Foto: N. Skenderija

ŽELJKO ZAPOSLIO ĆERKU: Radi u njegovoj kompaniji, a evo i šta

Izvor: Nportal

03.09.2024.

16:22

Ona je raspoložena za humane stvari, kao što je i ovaj projekat...

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, na konferenciji za medije u luksuznom restoranu u Beogradu, otkrio je detalje o novom projektu koji će uskoro ugledati svetlost dana.

- Imaćemo novi projekat koji će se zvati "help team". To je projekat koji se bavi opet nečim što možemo nazvati humanim i projektom pažnje prema ciljnim grupama koje ponekad zaboravimo. To je projekat koji je sinhronizovan sa digitalnom merom, gde smo spoznali da roditelji ponekad imaju problem sa vremenom pa su deca usamljena, ostanu sami iako su u godinama kojima to ne bi trebalo da se dešava - objasnio je Željko, pa dodao:

- Pošto imam problem sa svojom majkom, nikako da pije lekove na vreme, pa dobar deo dana posvetim tome da je opomenem. "help team" je nešto što će imati proizvod koji se nosi oko vrata i kada stisnete na desetak onih lokacija koje je odredio nosilac prava korišćenja takve spravice, šalje se poruka, pali se alarm, odmah Hitna pomoć stiže ako se nešto ne daj Bože desilo - rekao je Željko.

BloombergAdria.com

Projekat će voditi njihova ćerka Andrea

- Taj projekat će voditi moja ćerka, ona je tako raspoložena za te humane stvari pa sam tako s njom i njenim budućim mužem smislio nešto što bi ispunilo njih, a pritom da sa tim projektom budemo društveno korisni - naveo je Mitrović.

(Blic)