Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel

"NE MOŽEMO BITI NI PRIJATELJI": Raskinuli Ana i Rale

Izvor: Nportal

06.09.2024.

09:22

PEVAČICA je sinoć iznenadila javnost kada je otkrila da je Raletovoj i njenoj ljubavi došao kraj.

Ana se oglasila povodom raskida na svom Instagram profilu emotivnim rečima. 

- Kao što ste od mene uvek čuli istinu, tako će biti i sada.. Slučajnost ili ne, ali baš to je kamen razdora! Za mene postoji jedna istina i vrlo sam isključiva. Za Raleta život "nije tako isključiv." To je suštinska razlika u poimanju sveta i života. Ja sam osoba "ili-ili". Rale se predstavljao isto godinu dana, ali on je u suštini osoba "kompromisa". Zvaćemo ga "ali..." Ta reč u mom rečniku ne postoji. Znam da velika većina očekuje neku veću frku, tipa treća osoba. A ja bih dala sve na svetu da je to. To rešavam, znamo već… Ovo je stvar karaktera, a to je nepromenjivo. Da, žao mi je… Ali nemam ja vremena više da objašnjavam nikome osim Tari... stvari koje se podrazumevaju.- napisala je i dodala:

P.S.: Žao mi je što smo pokvarili prijateljstvo, ali ja sam verovala da je ta ljubav vredna toga. Nikada više ne možemo biti ni prijatelji, jer ja završavam odnose zauvek. Nikada se nisam vratila ni jednom muškarcu. Zahvalna na svemu što smo uradili... Zahvalna na svakoj emociji koju je on utkao u pesme... Kao i svemu što je bio u mom životu.... Ovo mi je jedna od težih odluka u životu, ali je neminovna - napisala je Ana.

BloombergAdria.com

 

Pevačica se ubrzo oglasila i za domaće medije: 

- Osobe koje ne znaju da govore istinu, kojima nisu u skladu misli i ponašanje. Ne podnosim poluistinu i laži, od mene je sve "ili-ili", a on je osoba "ali". Ta pravila važe za sve oko mene i nema izuzetaka. Tako da od ovog trenutka nismo zajedno zvanično. Nije niko treći u pitanju, u pitanju su laži, a to je najgore. Samo istina, pa nek je najgora na svetu. Žao mi je što smo samo pokvarili prijateljstvo, ne možemo biti dobro posle svega ovoga, ne trpim laži - poručila je Nikolićeva, prenosi Kurir.