Izvor:Foto: Antonio Ahel/ATAImages

BACILA STVARI: Anin i Raletov raskid nije bio miran

Izvor: Nportal

10.09.2024.

10:37

PEVAČICA Ana Nikolić i Goran Ratković Rale su stavili tačku da svoju vezu, saopštila je Nikolićeva pre nekoliko dana.

Ana je potvrdila vest kao što je  rečeno, a raskid navodno nije bio miran. 

Pevačica je navodno bacila njegove stvari sa terase stana na Voždovcu, u kom su zajedno provodili vreme a potom ga je pozvala da ih pokupi sa ulice. 

Kompozitor je pokušao  da ubedi Anu da razgovaraju ali nije uspeo. 

Pevačica je posle toga izašla iz stana i uputila se ka jednom tržnom centru gde najčešće provodi vreme, kako prenosi "Kurir".

Podsećanja radi, Ana se oglasila na svom Instagramu i saopštila da Rale i ona više nisu zajedno.

- Kao što ste od mene uvek čuli istinu, tako će biti i sada.. Slučajnost ili ne, ali baš to je kamen razdora! Za mene postoji jedna istina i vrlo sam isključiva. Za Raleta život "nije tako isključiv." To je suštinska razlika u poimanju sveta i života. Ja sam osoba "ili-ili". Rale se predstavljao isto godinu dana, ali on je u suštini osoba "kompromisa". Zvaćemo ga "ali..." Ta reč u mom rečniku ne postoji. Znam da velika većina očekuje neku veću frku, tipa treća osoba. A ja bih dala sve na svetu da je to. To rešavam, znamo već… Ovo je stvar karaktera, a to je nepromenjivo. Da, žao mi je… Ali nemam ja vremena više da objašnjavam nikome osim Tari... stvari koje se podrazumevaju.

- P.S.: Žao mi je što smo pokvarili prijateljstvo, ali ja sam verovala da je ta ljubav vredna toga. Nikada više ne možemo biti ni prijatelji, jer ja završavam odnose zauvek. Nikada se nisam vratila ni jednom muškarcu. Zahvalna na svemu što smo uradili... Zahvalna na svakoj emociji koju je on utkao u pesme... Kao i svemu što je bio u mom životu.... Ovo mi je jedna od težih odluka u životu, ali je neminovna - napisala je Ana.

#VIP #Ana Nikolić #kompozitor Goran Ratković Rale #raskid Ana Nikolić i Goran Ratković Rale