Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/ ESTRADA IZ DRUGOG UGLA

ŽELE DA POSTANU RODITELJI: Ana rekla dečku da nađe pravu ženu

Izvor: Nportal

10.09.2024.

11:04

MIKA Vasić je privukao veliku pažnju javnosti kada je promenio pol i kada je našao dečka.

Ana Nikolić, nekadašnji Mika Vasić je ušla u "Zadruga Elita 8" sa svojim dečkom Stefanom. NJihov cilj je da skupe novac i ostvare se kao roditelji. 

- Ana je godinama živela zarobljena u telu muškarca, ali snovi su se ostvarili i on je konačno postao prava žena. Hormoni su odradili svoje do te mere da oni koji ne znaju Aninu priču nikada ne bi poverovali da je ona nekada bila muško - kaže izvor blizak novoj učesnici rijalitija "Elita 8"

BloombergAdria.com

 

Ana je čak htela da ostavi dečka jer nije prava žena, ali joj on nije dozvolio. Došli su na jednu ideju:

- Kada je Ana, nekada Mika, našla dečka i rešila da se skrasi kao prava devojka, sve je bilo super neko vreme, a onda su nastali problemi. Stefan je rekao Ani da bi voleo da se ostvari kao otac i da to želi s njom. Plakali su oboje, čak je Ana htela da ode i ostavi ga da nađe pravu ženu da mu rodi bebu. Onda su došli na ideju da plate surogat majku. To košta između 60.000 i 80.000 dolara. Jedino rešenje bila je "Elita", pa će od honorara da plate surogat majku. Kada spoje dva honorara, biće dovoljno za ono što su naumili. Oboje su se dogovorili da ne prave kazne da bi na kraju imali čist novac - završava izvor blizak Ani za "Republiku".

Rada Vasić, majka Mike i Gibe, koji su postali Ana i Ivana Nikolić, naslednike je u potpunosti podržala.

- Pet godina su trajale pripreme za sve to, znači prvo su išle kod psihologa, pa kad je psiholog dao odobrenje uradile su silikone, nije neki veliki broj ali će biti sve veći i veći, jer se silikoni menjaju, nakon toga su uradile operaciju promene pola, operacija je trajala osam sati. Ja sam bila prisutna i čekala sam i tresla sam se, to može da zna samo neko ko je majka. Nisu radile operaciju u isto vreme, a koja je uradila prva ja to ne mogu da kažem. Inače, njih dve imaju sada mnogo bolji posao, sede u kancelariji i nisu više frizerke, jedna od njih dve se udala, a kad bude ova druga došla i rekla da ima dečka za koga se udaje, ja ću da je podržim - ispričala je Rada Vasić za Skandal.