Izvor:Foto: Antonio Ahel/ Z. Milutinovic/ATAImages

FARBAO JOSIPU: Otac našeg glumca - najbolji frizer stare Juge

Izvor: I. Čolaković/K. Filipović

11.09.2024.

17:28

" Moj otac je bio jedan divan čovek..."

Glumac Miloš Tanasković gostovao je u četrnaestoj epizodi podkasta "BINDŽ" kompanije Novosti u kom je otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje sa snimanja serije "Klan", o saradnji i prijateljstvu sa kolegama, a glumac je takođe govorio i o detinjstvu, odrastanju i intimi.

Miloš se u toku razgovora prisetio i svog detinjstva i odrastanja, pa nam je otkrio i da je njegov otac Rade bio jedan od najpoznatijih frizera u bivšoj Jugoslaviji.

BloombergAdria.com

- Moj otac je bio jedan divan čovek, ali me njegov posao nikada nije zanimao, međutim to isustvo provedeno u njegovom salonu je bilo neverovatno. Upoznao sam mnogo poznatih ličnosti. Josipa Lisac je dolazila iz Zagreba samo kako bi se ofarbala kod njega, a onda se odmah vraćala nazad, započeo je priču glumac.

- Sećam se kada je devedesetih Balašević ušao u salon mog oca da se ošiša, a on mi je bio idol. Tad je već počeo rat, a Đole mi je pričao o tome: "Šta da ti kaže tvoj Đole, opet ćemo mi na more, biće sve okej" rekao mi je. Kada je Aleksa Balašević bio mali, ostavljali su ga mom ocu na čuvanje..., ispričao je Miloš u podkastu "BINDŽ".

BloombergAdria.com

Brojne druge zanimljive anegdote iz života i karijere glumca Miloša Tanaskovića možete pogledati u videu uspod:

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...