Izvor:Foto: ATAimages/Jutjub printskrin/ Marija Serifovic

"MOJOJ VERI, MOJOJ MAJCI": Marija priredila iznenađenje

Izvor: Nportal

12.09.2024.

14:14

VERICA Šerifović danas proslavlja 61. rođendan, a njena ćerka Marija joj je priredila specijalno iznenađenje.

Verica nije želela da slavi rođendan prošle godine sve dok se ne rodi unuk, a pošto je sada tu i Mario, Marija je rešila da majci priredi koncert. Odabrala je njene najpopularnije pesme i napravila koncert samo za nju. Naziv je dala "Uvek si mi govorila". 

-Dugo sam razmišljala kako da te obradujem za rođendan. Prošle godine, iako je bio 60. rođendan nisi htela ništa da slaviš jer si čekala unuka. Evo sad je Mario sa nama, a ja ne mogu više da ti kupujem šerpe, lonce i kutlače... I zato sam došla na ideju da damo novi život nekim od tvojih najvećih pesmama...“, ovim rečima Marija Šerifović je započela „privatan koncert- započela je Marija koncet za majku. 

Verica nije mogla da savlada emocije, pa je već na početku brisala suze: 

-Jel’ ti mene hoćeš da ubiješ....Hvala ti ćerko moja. To kako ti pevaš, evo majka ti skida kapu. Kad jednog dana počnem da se gasim, nadam se da ću moći da kažem: "Vredelo je". Vredelo je mog truda i svega što sam činila za tebe. Hvala ti za ovo....- uspela je da kaže Verica očiju punih suza.

Marija nije želela da je savladaju emocije pa je nastavila da peva "Dođi mi", "Ne brini za mene", a nakon pesme "Uvek si mi govorila" koju je Šaban Šaulić uradio za Vericu, Marija više nije krila koliko je ovaj "tajni projekat" bio emotivno i pevački izazovan za nju.

-Ja sam zaista pevala različite žanrove, ali ovo....uh, nikad ništa teže nisam pevala. Sada mogu u penziju. Ovo su pesme za večnost i hvala svim mojim saradnicima koji su mi pomogli da realizujemo ovaj projekta“, bila je iskrena Marija, koja je za kraj ostavila numeru "Slike mog života".

BloombergAdria.com

 

Vericu je dodatno obradovalo kada se pojavio unuk na koncertu. 

(Kurir)